Ποιοί Είμαστε

Εξέλιξη και προσπάθεια για ένα αισιόδοξο μέλλον.

Σχετικά

Η Vichos Sea Corporation ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο νησί της Μήλου (Κυκλάδες). Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στον Αδάμαντα της Μήλου και λειτουργούν υποκαταστήματα στα Βούδια, στην Κάναβα και στο Καρνάγιο (Μαυρομούρι Αδάμας Μήλος), όπου το κάθε ένα εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς και ανάγκες. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις και στον Πειραιά.

Η Vichos Tugs MC (Βήχος Ρυμουλκά), η Vichos Boat Yard (Καρνάγιο) και η Aurador Cruises τελούν υπό την διαχείριση του κυρίου Βήχου Δημήτρη, με τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησης Vichos Sea Corporation.

Η Vichos Sea Corporation διαθέτει εμπειρία 28 ετών, στο σύνολο των ναυτιλιακών υπηρεσιών, όπως εκμετάλλευση σκαφών, αρωγή και διάσωση σε τουριστικά και αλιευτικά σκάφη, καταδυτικές δραστηριότητες, λιμενικές υπηρεσίες, συντήρηση θαλάσσιων τεχνικών έργων, υπηρεσίες σε πλοία, υποβρύχιες εργασίες και διαχείριση λιμενικών εγκαταστάσεων, εκμετάλλευση τουριστικών σκαφών, εκμετάλλευση ρυμουλκών, καβοδεσία, ρυμούλκηση σκαφών, υπηρεσίες αντιρρύπανσης, μεταφορά επιβατών, κ.α.

Βήχος Γ. Δημήτριος

Ο Βήχος Δημήτρης είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1969, απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής – Τμήμα δομικών κτιριακών έργων και πτυχιούχος των ΤΕΙ Αθηνών  – Τμήμα Τεχνολόγων Μηχανικών Έργων Υποδομής  και Συγκοινωνιών. Ασχολείται με την Ναυτική Βιομηχανία από το 1995, εκτελώντας συντήρηση, επισκευή και κατασκευή ειδικών τεχνικών υποβρύχιων έργων. 

Έχει παρακολουθήσει τα κάτωθι σεμινάρια και κατέχει τα ακόλουθα επιπλέον πτυχία:

  • Πολιτικής Οικονομίας (ΕΛ.ΔΗ.ΠΑ.)
  • Seminar on port performance: Indicators and Analysis (2009 – WORLD MARITIME UNIVERSITY)
  • Πτυχίο Κυβερνήτη Ρυμουλκών 
  • Πτυχίο Επαγγελματικών Καταδύσεων  

Από το 1999 εκπροσωπεί την “Vichos Tugs M.C.”, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Μήλο (Κυκλάδες) με αντικείμενο αρωγή και διάσωση σε τουριστικά και αλιευτικά σκάφοι, συντήρηση θαλάσσιων τεχνικών έργων, υπηρεσίες σε πλοία, υποβρύχιες εργασίες και διαχείριση λιμενικών εγκαταστάσεων.

Επίσης εκπροσωπεί την Vichos Boat Yard (Καρνάγιο), η οποία λειτουργεί από το 2004 και βρίσκεται στη θέση Μαυροµούρι – Αδάμαντα Μήλου. Καλύπτει τις ανάγκες μετασκευής και επισκευής των σκαφών της εταιρείας (υπηρεσία από το 1994), ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες σε τρίτους.

VHF Channels

Channels

10 Vichos Sea Corporation

11 Port Police

x